fbpx

Tjänster

Entrétvätt

Entrétvätt i Göteborg

Välkomna kunder och besökare på rätt sätt. Boka entrétvätt i Göteborg och se till att fasaden, skyltar, trappsteg, tak, väggar, mark, dörrar och övriga delar av entrén är inbjudande, hela och rena och reflekterar din verksamhet på bästa sätt året om.

Entrén – Din verksamhets ansikte utåt

Det första intrycket är avgörande för hur en kund eller besökare uppfattar din verksamhet, och entrén är det första de ser. En smutsig entré med väggar täckta av klotter, smutsiga skyltar, fulla papperskorgar och vars mark är täckt av cigarettfimpar och fågelspill förstör helhetsintrycket och kan vara direkt skadligt för en verksamhet.

Varför tvätta sin entré?

Entrén är den viktigaste delen av en fastighet som ska välkomna in kunder och besökare. Det är viktigt att tvätta sin entré för att dels göra den attraktiv och inbjudande (“curb appeal”), dels för att säkerställa dess tekniska livslängd:

 • “Curb appeal” syftar till attraktionskraften av en fastighet för en potentiell kund eller besökare från trottoaren. Bokar du entrétvätt i Göteborg med Fixer ser vi till att varje del av entrén är är hel och ren för att skapa en inbjudande miljö för alla förbipasserande.
 • Teknisk livslängd syftar till den totala livslängden av ett objekt fram till den behöver ersättas eller repareras. Regelbunden entrétvätt och underhåll ökar livslängden på skyltar, väggar, tak och övriga delar som blir mycket billigare än att behöva reparera eller byta ut dem.

Hur tvättar Fixer en entré?

Fixer erbjuder skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter behov. Vi kan hjälpa till att tvätta och städa entrén i sin helhet, eller bara enstaka detaljer; enbart en gång, vid behov eller på kontinuerlig basis där vi ronderar era entréer varje måndag och fredag.

Besiktning och “Nollning”

När du bokar entrétvätt i Göteborg inleds vårt samarbete alltid med en besiktning där vi gör följande:

 • identifierar era önskemål
 • tar reda på vilka typ av material som ska tvättas
  ser över vad som behöver tvättas bort (mikrobisk påväxt, trafikfilm, kalk, lösa partiklar, etc.)
 • undersöker vilken tvättmetod som lämpar sig bäst och hur vi tar hand om tvättvattnet
 • gör eventuellt en provtvätt.

Därefter utför vi en så kallad “nollning” av din entré. Det innebär att vi storstädar entrén för att “nollställa” den då det är från det skicket vi sedan planerar för framtida tvättning och underhåll. I nollningen kan följande tjänster behöva utföras:

 • fasadtvätt
 • skylttvätt
 • marktvätt
 • tuggummiborttagning
 • grovrengöring av fönster, klistermärken och tejprester
 • klottersanering
 • Välkomnande

  Ren och fräsch entre välkomnar kunderna professionellt.

 • Erfarna experter inom området

  Lång erfarenhet inom branschen med kunder inom en rad olika industrier.

 • Våra kunder

  Vi utför tjänster för förvaltare, mäklare, kommuner och byggföretag.

Tvättmetoder

Fixer erbjuder entrétvätt i Göteborg med omnejd för alla typer av fastigheter för butiker, bostadsrättsföreningar såväl som industrifastigheter. Vi erbjuder ett komplett utbud tvättjänster för hela entrén – fasad, tak, mark, skyltar, fönster, etc. – och använder oss av en rad olika tvättmetoder baserat på behov, önskemål och material.

Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning baserat på era behov med de tvättjänster ni behöver för att skapa en attraktiv och inbjudande entré:

Vad kunderna tycker om vårt arbete:

Peter Kämäräinen
Peter Kämäräinen
2023-05-08
Beställde fasadtvätt och tvätt av takstolar/sims. Killarna som kom gjorde ett bra och noggrant arbete. Blev ett par fläckar på fasaden, antagligen av smuts som rann ner och inte gick bort, men i det stora hela ett kanonjobb! Kan rekomenderas!
Göran Nilsson
Göran Nilsson
2023-04-28
Kom som utlovat o slutförde arbetet inom utlovad tid. Trevlig personal, bra kvalitet på utförd tvätt av fasader på 2 fastigheter, prisvärt.
Jynoen
Jynoen
2023-04-27
Vi anlitade fixer för takmålning och taktvätt och målning i höstas inför solpanelsinstallation. Vi är överlag nöjda med arbetet, sidan med solpaneler målades först och där blev det lite bråttom att hinna måla i höstas så resultatet blev inte lika bra som sidan som målades på våren. Vi målade ett rött tak svart så syns lite rött på vissa ställen men det mesta är täckt av panelerna. Andra sidan blev riktigt bra och skulle absolut rekommendera taktvätt och takmålning. Taket ser helt nytt ut.
Jonathanlarrsson
Jonathanlarrsson
2023-04-26
Ett exceptionellt resultat, utav i särklass, de bästa killarna! Fixer AB, Alexander, William och Oliver gjorde våran altantvätt exakt enligt önskemål och tog till sig all sin breda kunskap för att göra detta genomförande exemplariskt Kommer anlita igen. Håll hårt i er grymma personal!
Lars Petersen
Lars Petersen
2023-04-21
Med vänlig hälsning Lars Petersen

Ultraren vattenteknik

Kemikalier används flitigt i städbranschen. I vissa fall är det nödvändigt för att få bort en svår fläck, men i andra används det helt i onödan, för mycket kemikalier eller helt enkelt fel kemikalier. Fixer arbetar därför ofta med ultrarent vatten i samband med en entrétvätt för att minimera kemikalieanvändning.

Ultrarent vatten syftar till avmineraliserat och avjoniserat vatten med låg elektrisk ledningsförmåga.

Resultatet är ett vatten som är 100 gånger renare än vanligt kranvatten som effektivt absorberar och löser upp smuts. Villkoret för att ultrarent vatten ska vara effektivt är att ytan som tvättas också behöver tvättas regelbundet. Ytan kan inte heller vara för grov, och ultrarent vatten fungerar bäst för glas, plåt och andra ömtåliga ytor.

Högtryckstvätt

Fixer använder sällan högtryckstvätt, men ibland kan det bli nödvändigt. Vi undviker högtryckstvätt på grund av tre anledningar:

 • Mikrobiell påväxt i form av alger, mossa och lav är vanliga typer av smuts på väggar, tak och fasader. Då de är levande organismer behöver man ta död på rotsystemet för att det inte ska växa tillbaka. Högtryckstvätt tvättar bara bort synlig påväxt.
 • Risken att skada materialet eller få oönskat vattenintrång är större än hos andra tvättmetoder.
 • Miljöfrågan blir allt mer aktuell för våra kunder. Många vill helt enkelt inte att vi använder bränsledrivna högtryckstvättar, och därför använder vi främst Softwash med hjälp av elektriska pumpar.

Softwash

Vid rengöring av entréer använder vi främst softwash då det är ett skonsammare och effektivare alternativ än högtryckstvätt. Det är en teknik för lågtryckstvätt som kombineras med en blandning av biologiskt nedbrytbara algbekämpningsmedel. Fixer använder softwash för att tvätta i princip hela entrén på skonsamt sätt utan att riskera att något skadas, minimerar risken för vattenintrång och rengör varje del på djupet för att förhindra att påväxt som alg och mossa fortsätter växa.

Algbehandling

Algbehandling är ett viktigt steg i att vårda tak, fasader och väggar för att förhindra att mossa, lavar, alger och annan mikrobiell påväxt kan växa. Behandling med anti-algmedel agerar både som rengöringsmetod och efterbehandling i samband med ultraren vattenteknik, högtryckstvätt eller softwash.

Som rengöringmetod: Taket, fasaden eller väggen duschas med anti-algmedel som tar död på all påväxt som sedan transporteras bort av regn. Detta når sin fulla effekt efter cirka 2 år.
Som efterbehandling: Efter att taket, fasaden eller väggen tvättats lägger vi på ett algmedel för att säkerställa att all påväxt är död och skapa en resistent ytbehandling som förhindrar ny påväxt från att ta fäste.

Varför välja Fixer?

Fixer hjälper alla typer av verksamheter och organisationer att tvätta entréer för att skapa en inbjudan ingång till deras fastighet. Hur vi tvättar just er entré bestäms baserat på era behov, projektets förutsättningar och natur såväl som era önskemål. I samband med en entrétvätt tömmer vi även papperskorgar såväl som städar kringliggande mark runt ingången.

Vad säger våra kunder?

Vi har svaret på dina frågor!

En entrétvätt inkluderar tvättning för alla delar av din verksamhets entré, från kringliggande mark, fasad, väggar och tak, till rengöring av skyltar och putsning av fönster, baserat på din verksamhets behov.

Det beror på vilka tvättjänster som behöver nyttjas. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för mer information.

 • klotter
 • fågelspill
 • mikrobiell påväxt
 • cigaretterfulla papperskorgar
 • missfärgningar
 • trafikfilm
 • kalk och andra lösa partiklar
 • tuggummi
 • klistermärken och tejprester
 • skyltar
 • fasaden
 • väggarmark
 • tak
 • dörrar
 • fönster och fönsterbrädor
 • trappor och trappräcken

Entrén är ert ansikte utåt där vi rekommenderar regelbunden tvättning och städning minst en gång per vecka. Det säkerställer att den håller sig hel och ren året om och bjuder in kunder och besökare på rätt sätt.

Entrétvätt Göteborg – Pris

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert för entrétvätt i Göteborg med omnejd, så hjälper vi dig och din verksamhet att välkomna kunder och besökare på rätt sätt. Har ni frågor om arbetssätt, vår utrustning eller undrar något om vårt pris för entrétvätt i Göteborg är ni alltid välkomna att fråga så berättar vi mer.

Andra populära tjänster

Taktvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.

Takmålning

Med regelbunden takvård och rensning av hängrännor ökar du livslängden på taket.

Fasadtvätt

Vi har ett flertalet tvättalternativ för entrétvätt. Två populära alternativ är ultrarent vatten eller softwash.

Altantvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.