fbpx

lerum

Takmålning och taktvätt för dig i Lerum

Taktvätt i Lerum

Vi är certifierade takläggare som inriktat oss på att underhålla tak. Har du funderat på att tvätta, måla eller algbehandla ditt tak? Vi på Fixer har många års erfarenhet i branschen och vet vilket lyft det gör för helhetsintrycket, men inte minst för livslängden av ditt tak. Vi använder oss alltid av godkända säkerhetsutrustningar och alla våra anställda är fullt utbildade. Boka taktvätt i Lerum idag.

Läs mer

Därför är taktvätt viktigt

Curb appeal: Taktvätt är en viktig del av underhållet av en fastighet. Det kan få ett smutsigt tak att se nytt ut igen och tillför ett estetiskt värde. Oavsett om taket är av plåt, tegel eller annat material så är det viktigt att hålla det rent för att skapa en trivsam, attraktiv och säker miljö, den så kallade “curb appealen”.
Livslängd: Teknisk livslängd av ett tak är den tid då taket inte längre kan skydda byggnadens bärande konstruktion eller bakomliggande material och konstruktioner. Ett välbehållet ytskikt är avgörande för att taket ska kunna skydda byggnaden mot fuktskador och påväxt av mossa och alger. Därför är det viktigt att regelbundet tvätta taket för att förlänga dess livslängd och säkerställa att det alltid skyddar byggnaden på bästa sätt.

Mindre

 • Private individuals

  Nisl pretium fusce id velit ut tortor pretium. mauris pellentesque pulvinar.

 • Property owner

  Nisl pretium fusce id velit ut tortor pretium. mauris pellentesque pulvinar.

 • Associations

  Nisl pretium fusce id velit ut tortor pretium. mauris pellentesque pulvinar.

Så utför vi taktvätt – våra tvättmetoder

Beroende på vart du bor geografiskt så rekommenderar vi att man underhåller sitt tak vartannat eller var tredje år. Detta höjer det estetiska intrycket på huset och det förlänger den tekniska livslängden.

När du bokar taktvätt i Lerum med Fixer inleds projektet med en besiktning och initialt möte. Vi åker ut till fastigheten för att undersöka takets nuvarande skick för att föreslå lämpliga tvättmetoder. I samarbete med kunden identifierar vi deras önskemål och behov samt undersöker vilket material som ska rengöras. Vi utför en granskning av vad som behöver tas bort, som mikrobiell påväxt, trafikfilm, kalk eller lösa partiklar.

Ibland gör vi också en testrengöring för att säkerställa lämplighet av metoden. Vi beräknar också hur vi ska hantera rengöringsvattnet på ett miljövänligt sätt.

Vad kunderna tycker om vårt arbete:

Peter Kämäräinen
Peter Kämäräinen
2023-05-08
Beställde fasadtvätt och tvätt av takstolar/sims. Killarna som kom gjorde ett bra och noggrant arbete. Blev ett par fläckar på fasaden, antagligen av smuts som rann ner och inte gick bort, men i det stora hela ett kanonjobb! Kan rekomenderas!
Göran Nilsson
Göran Nilsson
2023-04-28
Kom som utlovat o slutförde arbetet inom utlovad tid. Trevlig personal, bra kvalitet på utförd tvätt av fasader på 2 fastigheter, prisvärt.
Jynoen
Jynoen
2023-04-27
Vi anlitade fixer för takmålning och taktvätt och målning i höstas inför solpanelsinstallation. Vi är överlag nöjda med arbetet, sidan med solpaneler målades först och där blev det lite bråttom att hinna måla i höstas så resultatet blev inte lika bra som sidan som målades på våren. Vi målade ett rött tak svart så syns lite rött på vissa ställen men det mesta är täckt av panelerna. Andra sidan blev riktigt bra och skulle absolut rekommendera taktvätt och takmålning. Taket ser helt nytt ut.
Jonathanlarrsson
Jonathanlarrsson
2023-04-26
Ett exceptionellt resultat, utav i särklass, de bästa killarna! Fixer AB, Alexander, William och Oliver gjorde våran altantvätt exakt enligt önskemål och tog till sig all sin breda kunskap för att göra detta genomförande exemplariskt Kommer anlita igen. Håll hårt i er grymma personal!
Lars Petersen
Lars Petersen
2023-04-21
Med vänlig hälsning Lars Petersen

Algbehandling

Algbehandling är en av våra tre typer av taktvätt i Lerum där vi duschar taket med anti-algmedel som tar död på all påväxt som därefter transporteras bort vid regn. Den fulla effekten nås efter två år men vi lovar att resultatet är värt att vänta på.

Högtryckstvätt

Högtryckstvätt ger dig ett rent tak på samma dag och vi brukar rekommendera en kombination av dessa två tjänster för att nå absolut bästa resultat och vara säker på att sporer inte ska finnas kvar. Har man funderingar på att måla om sitt tak krävs denna typ av rengöring som underarbete.

Softwash

Softwash är ett effektivt och skonsamt alternativ till högtryckstvätt som gör det idealt för att rengöra ömtåliga ytor som potentiellt skulle ta skada av en högtryckstvätt.

Har du solceller på taket tvättar vi även dem om så önskas. Läs mer om Fixers taktvätt.

Vi erbjuder även takmålning

I samband med taktvätt erbjuder vi även takmålning i Lerum. Vi har experter inom området som alltid lämnar det bästa resultatet bakom sig. Det finns tre anledningar till att se över sitt tak om det finns ett behov att måla sina takpannor.

 • Det ger taket och huset ett mer tilltalande utseende samtidigt som man kan passa på att byta färg.
 • Det ger takpannan en bättre yta som binder ihop betongen så att du slipper grus i hängrännorna
 • Det gör taket vattenavvisande vilket gör att taket torkar mycket snabbare
 • Vad säger våra kunder?

  Taktvätt i Lerum – Pris

  Olika typer av tak kräver olika resurser och metoder för att tvättas rent, det finns också olika takmaterial som kan kräva mer eller mindre arbete. Det är därför svårt att sätta ett generellt pris. Vill du veta hur mycket ditt tak kan kosta att tvätta kan du kontakta oss med en detaljerad beskrivning över ditt tak och behov. Beskriv då vad för tak det är, storleken på taket och vad för typ av smuts och påväxt som behöver tvättas bort.

  Boka taktvätt i Lerum

  Är det dags att ge taket ett lyft eller skall du sälja? Då hjälper vi er med den bästa servicen i Lerum. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med eller rådfråga så kan vi tillsammans ta fram de bästa alternativen för taktvätt i Lerum för din fastighet.

  Har du några fler frågor om våra tvättmetoder, utrustning eller pris för vår taktvätt i Lerum?
  Kontakta oss för mer information och för att boka professionell taktvätt i Lerum med omnejd.

  Ett välvårdat tak utan alger gör stor skillnad på helhetsintrycket

  Andra populära tjänster

  Taktvätt

  Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.

  Takmålning

  Med regelbunden takvård och rensning av hängrännor ökar du livslängden på taket.

  Fasadtvätt

  Vi har ett flertalet tvättalternativ för entrétvätt. Två populära alternativ är ultrarent vatten eller softwash.

  Altantvätt

  Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.