Boka hembesök

Fyll i formuläret så återkommer vi!

Vi ringer upp dig!

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!

Kontakta oss

031-757 00 40

info@fixer.nu


Tak/Fasad

Janne Andreasson

070 - 830 69 34
janne@fixer.nu


VD

Magnus Hidetun

070 - 830 72 03
magnus@fixer.nu


Administration

Annelie Hidetun

070 - 935 86 00
ekonomi@fixer.nuKontaktformulär

Takbyte

Takbyte

steriks

Fixer certifierad takläggare 2017

 

Taket är husets femte fasad och har stor betydelse för bostadens utseende och helhetsintryck. En renovering eller ett byte av ert befintliga tak kan därför göra stor skillnad.
Ett vackert hus är inte fullbordat utan ett snyggt och välvårdat tak.

Fuktskador via taket. Att se om sitt tak med jämna mellanrum är viktigt. Att åtgärda små fuktskador är betydligt billigare än att vänta tills de blivit stora. Hur det nuvarande takets skick ser ut kan ha betydelse för hur stor kostnaden för det nya taket blir.

För att se om taket är fuktskadat kan man gå upp på vinden för att se så det inte är läckage eller mörka fläckar på råsponten. Mörkt virke visar att det varit ett långvarigt genomsläpp av fukt.

Ett rätt dimensionerat och väl fungerande avvattningssystem är en av de bästa hållbarhetsförsäkringar man kan ha för sitt hus. Taket, rännorna och rören fungerar då tillsammans som ett stort  ständigt uppspänt paraply. Fasaden och husets grund skyddas i princip mot all väta. Att detta har avgörande betydelse som skydd mot rötangrepp och frostskador är givet – i synnerhet om regnvattensystemet dessutom är kopplat till en dränering som verkligen för bort vätan från huset.

 

benders-logosteriks-2

Kontakt

Om ni är intresserade eller har frågor kan ni kontakta oss, boka hembesök eller fylla i formuläret för att bli uppringd så hör vi av oss!