fbpx

Tjänster

Fasadmålning och fasadtvätt för dig i Kungsbacka

Fasadtvätt i Kungsbacka

Boka fasadtvätt i Kungsbacka, kontakta Fixer. Vi hjälper dig fräscha upp din fasad och har flera års erfarenhet och fullt utbildad personal i ställningsbygge, fallskydd och skylift. Vi har egna ställningar och kan tvätta från marken eller med skylift beroende på vilken typ av bostad/fastighet du har. Fixer erbjuder fasadtvättstjänster för både privatpersoner och företagskunder. Vi har lång erfarenhet av att utföra fasadtvätt för olika typer av fastigheter, inklusive men inte begränsat till villor, småhus, bostadsrättsföreningar och industrifastigheter. Vår tjänst är anpassad efter varje enskild fastighets unika behov och är utförd med högsta kvalitet och noggrannhet.

Din verksamhets ansikte utåt

Fasaden är en viktig faktor för att skapa ett bra första intryck hos kunder och besökare. Det är det första som syns när man närmar sig en fastighet och är därför en viktig representation av verksamhetens varumärke och image. En välunderhållen och ren fasad ger ett positivt intryck medan en smutsig och missfärgad fasad kan skada verksamhetens rykte och leda till förlorade affärer. Påväxt som lavar, alger och mossa kan också skada fasadmaterialet och öka underhållskostnaderna. Det är därför viktigt att regelbundet underhålla fasaden för att bibehålla en professionell bild av verksamheten.

Fasadtvätt med Fixer

Innan vi påbörjar arbetet med en fasad är det viktigt att genomföra en besiktning och ha ett inledande möte med kunden. Vi åker ut till fastigheten för att undersöka fasadens nuvarande skick och föreslå lämpliga tvättmetoder och åtgärder. I samarbete med kunden identifierar vi deras önskemål och behov samt undersöker vilket material som ska rengöras. Vi utför en granskning av vad som behöver tas bort, som mikrobiell påväxt, trafikfilm, kalk eller lösa partiklar. Ibland gör vi också en testrengöring för att säkerställa lämplighet av metoden. Vi beräknar också hur vi ska hantera rengöringsvattnet på ett miljövänligt sätt. Tillsammans med kunden skapar vi en anpassad lösning för att uppnå önskat resultat.

Våra tvättmetoder

Fixer nyttjar en rad olika tvättmetoder beroende på vilket material fasaden är byggd av och typen och mängden smuts och påväxt.
Välj gärna algbehandling som extra tillval. Med hjälp av anti-algmedel förhindrar vi att mossa, lavar, alger och annan mikrobiell påväxt kan växa.

Vad kunderna tycker om vårt arbete:

Peter Kämäräinen
Peter Kämäräinen
2023-05-08
Beställde fasadtvätt och tvätt av takstolar/sims. Killarna som kom gjorde ett bra och noggrant arbete. Blev ett par fläckar på fasaden, antagligen av smuts som rann ner och inte gick bort, men i det stora hela ett kanonjobb! Kan rekomenderas!
Göran Nilsson
Göran Nilsson
2023-04-28
Kom som utlovat o slutförde arbetet inom utlovad tid. Trevlig personal, bra kvalitet på utförd tvätt av fasader på 2 fastigheter, prisvärt.
Jynoen
Jynoen
2023-04-27
Vi anlitade fixer för takmålning och taktvätt och målning i höstas inför solpanelsinstallation. Vi är överlag nöjda med arbetet, sidan med solpaneler målades först och där blev det lite bråttom att hinna måla i höstas så resultatet blev inte lika bra som sidan som målades på våren. Vi målade ett rött tak svart så syns lite rött på vissa ställen men det mesta är täckt av panelerna. Andra sidan blev riktigt bra och skulle absolut rekommendera taktvätt och takmålning. Taket ser helt nytt ut.
Jonathanlarrsson
Jonathanlarrsson
2023-04-26
Ett exceptionellt resultat, utav i särklass, de bästa killarna! Fixer AB, Alexander, William och Oliver gjorde våran altantvätt exakt enligt önskemål och tog till sig all sin breda kunskap för att göra detta genomförande exemplariskt Kommer anlita igen. Håll hårt i er grymma personal!
Lars Petersen
Lars Petersen
2023-04-21
Med vänlig hälsning Lars Petersen

Högtryckstvätt

Det första många tänker på vid fasadtvätt är högtryckstvätt men faktum är att vi sällan använder oss utav det för att det aldrig tar bort rötterna från påväxt och kan skada fasaden.

Ultraren vattenteknik

Fixer använder främst ultraren vattenteknik men självklart beror valet av tvättmetod på fasad. Ultraren vattenteknik har många fördelar som gör att den är skonsam, ekonomisk och miljövänlig.

Softwash

Vid fasadtvätt använder vi främst oss av softwash då det är ett skonsamt och effektivt alternativ till högtryckstvätt.

Fasadtvätt i Kungsbacka – Pris, fasadtyper & tilläggstjänster

Priset för en fasadtvätt beror på en rad olika faktorer inklusive bland annat storleken på fastigheten, mängden smuts och vad för material fasaden är tillverkad av.

Inkludera en tydlig beskrivning av dina behov i samband med bokningen så kan vi ge ett prisförslag i ett tidigt skede.

Vi utför fasadtvätt i Kungsbacka för de flesta typer av fasader inklusive, men inte begränsat till, glas, trä, plåt, betong, tegel och mursten, puts, spritputs och reveterade. Har du solceller på din fasad tvättar vi även dem om så önskas!

I samband med en fasadtvätt erbjuder vi även fasadmålning. Fasaden är i slutändande din fastighets ansikte utåt, och ska utöver skydda byggnaden mot väder och vind även vara tilltalande för alla förbipasserande. En välvårdad och snygg fasad gör enorm skillnad för helhetsintrycket av en fastighet som ökar både det estetiska och det ekonomiska värdet.

Boka fasadtvätt i Kungsbacka

Ge fasaden ett lyft med en fasadtvätt. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med så kan vi tillsammans ta fram de bästa alternativen för din fasadtvätt i Kungsbacka för din fastighet.

Har du några fler frågor om våra tvättmetoder, utrustning eller pris för vår fasadtvätt i Kungsbacka? Kontakta oss för mer information och för att boka professionell fasadtvätt i Kungsbacka med omnejd.

Vad säger våra kunder?

Ett välvårdat tak utan alger gör stor skillnad på helhetsintrycket

Andra populära tjänster

Taktvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.

Takmålning

Med regelbunden takvård och rensning av hängrännor ökar du livslängden på taket.

Fasadtvätt

Vi har ett flertalet tvättalternativ för entrétvätt. Två populära alternativ är ultrarent vatten eller softwash.

Altantvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.