Grön energi för en hållbar framtid

Solcellspaneler göteborg

Starta din resa mot att uppnå ren, grön energi med Fixer. Investera i solcellspaneler i Göteborg och minskar dina energikostnader och gör en insats för miljön. Oavsett om du representerar ett företag, en BRF eller vill ha solcellspaneler till hemmet, har vi kompetensen för att hjälpa dig att utnyttja solenergi och bidra till en mer hållbar framtid.

Investera i solcellspaneler i Göteborg

 • Platsbesök

  Varje framgångsrik investering i solcellspaneler börjar inte med panelerna, utan med taket. Vi börjar alltid med ett platsbesök för att bedöma takets skick och diskutera dina specifika behov. Det ger oss också chansen att träffa dig i person.

 • Takbesiktning

  Den förväntade livslängden på solcellspaneler i Göteborg är 30 år. Kommer ditt tak hålla lika länge? I samband med ett platsbesök besiktigar vi ditt tak för att identifiera eventuella problem och ge rekommendationer för åtgärder.

 • Takåtgärder

  Oavsett ditt taks nuvarande tillstånd, står vi redo att hjälpa till. Vi erbjuder ett komplett utbud av taktjänster inklusive takbyte, takrengöring, takmålning, nocktätning, plåtarbete, byte av råspont och läkt, såväl som installation av taksäkerhet, fallskydd och snörasskydd.

 • Solcellspanelerinstallation

  Våra certifierade montörer hanterar hela installationsprocessen för att installera solcellspaneler i Göteborg, från början till slut. När allt är på plats tar vår auktoriserade elektriker över för att säkerställa att allt fungerar korrekt.

 • Serviceavtal

  Genom omfattande serviceavtal ser vi till att både ditt tak och din solcellsanläggning fungerar effektivt och säkert i upp till 30 år. I avtalet ingår bland annat kontroll av mjukvara, kablar/kontakter, säkerställande av att anläggningen fungerar och inte är strömförande, samt rengöring av solcellspanelerna med ultrarent vatten.

Varför Fixer?

Trygghet i varje steg

Ditt förtroende är vår främsta prioritet. Genom att välja oss kan du känna dig säker i vetskapen att vi inte bara följer alla gällande standarder och förordningar, utan också tar ytterligare steg för att garantera kvalitet och säkerhet. Med oss har du trygghet i varje steg i processen, från det initiala hembesöket till installationen och framåt.

Ekonomisk hållbarhet

Fixer fokuserar inte bara på miljöaspekter, utan även på de ekonomiska fördelarna för dig som kund. Vi strävar efter att maximera din investeringsavkastning genom att leverera enastående värde på alla nivåer. Vårt engagemang sträcker sig bortom att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra solcellspaneler i Göteborg. Vi lyssnar aktivt på dina behov och anpassar våra solenergilösningar därefter.

Rengör hela fastigheten med oss!

Fixer taktvätt med grön mossa | Fixer

Taktvätt

Bevara och skydda ditt tak med professionell taktvätt.

Fixer takmålning | Fixer

Entrétvätt

Ge ett strålande första intryck och välkomna besökare på rätt sätt.

Fixer fasadtvätt på grön fasad | Fixer

Altantvätt

Njut av en ren och fräsch uteplats med vår noggranna altantvätt.

Fixer altantvätt | Fixer Göteborg AB

Fasadtvätt

Förbättra din fastighets utseende och skydda din investering.

Fixer: Din partner för solcellspaneler i Göteborg

Varje tak är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att installera solcellspaneler i Göteborg, alltid med ett inledande besök, för att tillgodose dina behov och takets förutsättningar. Säkerhet och kvalitet är avgörande för en framgångsrik installation och vi arbetar alltid för att överträffa dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att omvandla ditt tak till en hållbar och kostnadseffektiv energikälla för framtiden med våra solcellspaneler i Göteborg.

Så säger våra kunder:

Det genomsnittliga priset för solcellspaneler i Göteborg, inklusive installation, ligger mellan 160 000 – 200 000 SEK. Men detta kan variera, och vi rekommenderar alltid att begära en offert för att få ett mer exakt pris.

Priset på att installera solcellspaneler i Göteborg beror på flera faktorer, bland annat storlek på systemet, om batteri ingår eller om systemet är förberett för ett eventuellt batteri i framtiden.

Normalt sett krävs det inte bygglov om du ska installera solcellspaneler på ditt tak, men det är alltid bäst att dubbelkolla med din lokala byggnadsnämnd och/eller kommun.

Ja, solcellspaneler kan generera el även under molniga förhållanden, men produktionen är högst under klara, soliga dagar.

Generellt sett krävs inte bygglov för att installera solcellspaneler i Västra Götalands län. Men det kan finnas specifika regler och undantag beroende på ditt område och typen av byggnad du bor i. Det är viktigt att kontakta din kommun eller byggnadsnämnd för att få korrekt och uppdaterad information.

Solcellspaneler kan generera el även under vintermånaderna, men deras effektivitet kan vara lägre på grund av kortare dagar, lägre solinstrålning och eventuell snötäckning på panelerna. Det är dock viktigt att notera att solcellspaneler fortfarande kan producera betydande mängder energi under vintern, och de kan vara en värdefull investering för att minska dina elkostnader över hela året.

Tidsramen för installation av solcellspaneler i Göteborg varierar beroende på flera faktorer, inklusive storlek på systemet, takets tillstånd, tillståndsprocesser och andra specifika förutsättningar. Från det att du accepterar offerten till dess att solcellspanelerna är installerade och i drift kan det ta några veckor till flera månader. Vårt team på Fixer arbetar effektivt för att säkerställa en smidig och snabb installationsprocess.

Återbetalningstiden för solcellspaneler varierar beroende på flera faktorer, inklusive solcellsystemets kostnad, ditt energiförbrukningsmönster, priset på elektricitet och eventuella statliga bidrag eller skatteincitament. Generellt sett kan solcellspaneler betala sig själva inom 10-15 år genom minskade elkostnader och eventuell försäljning av överskottsel till elnätet.

Ja, vid varje installation av solcellspaneler tillhandahåller vi omfattande dokumentation som inkluderar tekniska specifikationer, garantier och all annan nödvändig information om anläggningen. Vi strävar efter att ge våra kunder full transparens och försäkra dem om att de får högkvalitativa solcellspaneler och en pålitlig installation.