fbpx

TJÄNST

Klottersanering Göteborg

Klottersanering & klotterskydd i Göteborg

Boka klottersanering i Göteborg med omnejd. I samband med klotterborttagning kan vi även applicera ett klotterskydd som skapar förutsättningarna att snabbt och enkelt tvätta bort klotter.

Ta hand om din fastighet – ditt ansikte utåt

Klotter kan vara ett stort problem för företag och fastighetsägare. Det kan skada din verksamhets anseende och minska fastighetsvärdet. Därför erbjuder vi snabb och effektiv klottersanering Göteborg för att få bort klotter och klotterskydd för att skydda din fastighet mot framtida angrepp.

  • Miljö

    Då det gäller miljö så är våra produkter godkända av Trafikverket, Stockholm Stad, Sunda Hus, Byggvarubedömningen, Tunnelbanan, Pendeln, Spårvägen i Stockholm, Helsingfors, Göteborg m.fl.

  • Erfarna experter inom området

    Lång erfarenhet inom branschen med kunder inom en rad olika industrier.

  • Privat- och företagskunder

    Vi utför tjänster för förvaltare, mäklare, kommuner och byggföretag.

Klottersanering i Göteborg

Besiktning

Innan saneringen påbörjas gör vi en bedömning av klottret och ser över vad för typ av material som ska saneras för att bestämma vilken typ av rengöringsmetod som krävs. Detta kan innebära att vi tar prover av klottret för att identifiera vilken typ av färg eller material som använts.

Sanering

Innan saneringen påbörjas, utför vi en förbehandling för att lösa upp klottret och göra det lättare att ta bort. Detta kan innebära att använda kemikalier eller högtryckstvätt. Därefter påbörjar vi saneringen där vi med hjälp av olika metoder som skrapning, slipning, tryckluft eller kemisk rengöring för att ta bort klottret.

Efterbehandling

Efter saneringen kan det behövas en efterbehandling för att återställa ytan till dess ursprungliga skick. Detta kan innebära att måla om eller tillämpa ett skyddande lager på ytan i form av klotterskydd. Vi har som ambition att alltid lämna fastigheten i ett perfekt skick och därför erbjuder vi helhetstjänster som bland annat omfattande fasadtvätt och taktvätt.

Klotterskydd i Göteborg

Innan vi applicerar ett klotterskydd gör vi en grundlig undersökning av underlaget, alla ytor och material lämpar sig inte för klotterskydd. Detta gör vi för att undvika skador och missfärgningar. Dock jobbar vi med olika typer av klotterskydd i Göteborg och kan anpassa efter underlag.

Genom att applicera ett så kallat klotterskydd kan du ligga steget före klottrarna – och kan dessutom spara pengar. Ett klotterskydd fungerar som en skyddande, transparent hinna
– så när väl klottraren har varit framme är det enklare för oss att sanera. Genom att applicera klotterskydd minskar du kostnaden för framtida klottersanering samt minskar slitage på underlaget och miljön eftersom det oftast räcker med varmt vatten och högtryck för att avlägsna klottret.

Ett klotterskydd ger även skydd mot annan nedsmutsning. Kontakta oss för mer information om våra klotterskydd i Göteborg.

Vad kunderna tycker om vårt arbete:

Peter Kämäräinen
Peter Kämäräinen
2023-05-08
Beställde fasadtvätt och tvätt av takstolar/sims. Killarna som kom gjorde ett bra och noggrant arbete. Blev ett par fläckar på fasaden, antagligen av smuts som rann ner och inte gick bort, men i det stora hela ett kanonjobb! Kan rekomenderas!
Göran Nilsson
Göran Nilsson
2023-04-28
Kom som utlovat o slutförde arbetet inom utlovad tid. Trevlig personal, bra kvalitet på utförd tvätt av fasader på 2 fastigheter, prisvärt.
Jynoen
Jynoen
2023-04-27
Vi anlitade fixer för takmålning och taktvätt och målning i höstas inför solpanelsinstallation. Vi är överlag nöjda med arbetet, sidan med solpaneler målades först och där blev det lite bråttom att hinna måla i höstas så resultatet blev inte lika bra som sidan som målades på våren. Vi målade ett rött tak svart så syns lite rött på vissa ställen men det mesta är täckt av panelerna. Andra sidan blev riktigt bra och skulle absolut rekommendera taktvätt och takmålning. Taket ser helt nytt ut.
Jonathanlarrsson
Jonathanlarrsson
2023-04-26
Ett exceptionellt resultat, utav i särklass, de bästa killarna! Fixer AB, Alexander, William och Oliver gjorde våran altantvätt exakt enligt önskemål och tog till sig all sin breda kunskap för att göra detta genomförande exemplariskt Kommer anlita igen. Håll hårt i er grymma personal!
Lars Petersen
Lars Petersen
2023-04-21
Med vänlig hälsning Lars Petersen

Vad säger våra kunder?

Boka klottersanering Göteborg via Fixer

Det är viktigt att använda rätt metoder och produkter för att undvika skador på ytan och säkerställa att allt klotter tvättas bort.

Det är också viktigt att använda skyddande utrustning för att skydda sig mot eventuella kemikalier eller annat farligt material som kan finnas i klotter. Fixer är certifierade i klottersanering och höga tryck. Boka klottersanering i Göteborg via Fixer.

Vårt erfarna och professionella team arbetar snabbt, miljömedvetet och med hög precision för att säkerställa att din fastighet är fri från klotter så snart som möjligt. Vår leverantör av klotterborttagare och klotterskydd är den marknadsledande Trion Tensid.

Andra populära tjänster

Taktvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.

Takmålning

Med regelbunden takvård och rensning av hängrännor ökar du livslängden på taket.

Fasadtvätt

Vi har ett flertalet tvättalternativ för entrétvätt. Två populära alternativ är ultrarent vatten eller softwash.

Altantvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.