Tjänster

Fasadtvätt i Lerum

Fasadtvätt i Lerum

Boka fasadtvätt i Lerum via Fixer så hjälper vi dig att fräscha upp din fasad. Vi har flera års erfarenhet och fullt utbildad personal i ställningsbygge, fallskydd och skylift. Vi har egna ställningar och kan tvätta från marken eller med skylift beroende på vilken typ av bostad/fastighet du har. Fixer erbjuder fasadtvätt för privatpersoner såväl som företagskunder, för villa, småhus, bostadsrättsförening och industrifastigheter.

Fasaden är ditt ansikte utåt

Fasaden är ett viktigt element för att skapa ett positivt första intryck hos kunder och besökare. Det är det första som syns när man närmar sig en fastighet och är därför en viktig representation av verksamhetens varumärke och image. En välunderhållen fasad ger ett professionellt och välkomnande intryck medan en smutsig och missfärgad fasad kan skada verksamhetens rykte och komma att kosta affärer. Påväxt som lavar, alger och mossa kan också skada fasadmaterialet och öka underhållskostnaderna. Det är därför viktigt att regelbundet underhålla och rengöra fasaden för att bibehålla en positiv bild av verksamheten.

Fasadtvätt – Vår process

Oavsett typ av fasad, vare sig det är glas, trä eller betong, börjar allt med en besiktning och ett initialt möte. Vi åker ut till fastigheten för att undersöka fasadens nuvarande skick och föreslå lämpliga tvättmetoder och åtgärder. I samarbete med kunden identifierar vi deras önskemål och behov och tar en titt på vilket material som ska tvättas. Vi undersöker vad som behöver tvättas bort, till exempel mikrobiell påväxt, trafikfilm, kalk eller lösa partiklar. Ibland gör vi också en provtvätt för att säkerställa att vald metod är lämplig. Vi räknar också ut vilken metod som är lämplig för just din fasad och tar hand om tvättvattnet på ett miljövänligt sätt. Tillsammans med kunden skapar vi en skräddarsydd lösning för att uppnå ett förväntat resultat.

Våra tvättmetoder

Fixer nyttjar en rad olika tvättmetoder beroende på vilket material fasaden är byggd av och typen och mängden smuts och påväxt.
Välj gärna algbehandling som extra tillval. Med hjälp av anti-algmedel förhindrar vi att mossa, lavar, alger och annan mikrobiell påväxt kan växa.

Facebook recensioner

Vad kunderna tycker om vårt arbete:

Per-Olof Häll
Per-Olof Häll
2022-08-04
Jag anlitade Fixer för fasadtvätt av tegelvilla. Jag är mycket nöjd med resultatet och bemötandet från Fixer. Jag kan varmt rekommendera dem!
Thomas Ek
Thomas Ek
2022-06-17
Väldigt flexibla (hade problem när taket skulle målas pga för mycket vind) men kom på en söndag så vi skulle få gjort det i tid. Proffsigt och snabbt och bra bemötande. Prisvärt och ett bra utfört jobb.
peter hedlund
peter hedlund
2022-06-16
Kanonfint tak fick vi. Tack för ett gott jobb!
Fredrik Käck
Fredrik Käck
2022-05-19
Grymt trevliga och bra resultat

Ultraren vattenteknik

Ultraren vattenteknik används i de flesta av våra projekt för att minimera kemikalieanvändning och är effektivt på ytor som tvättas regelbundet. Det är skonsamt för fasad, personal och miljö.

Högtryckstvätt

Högtryckstvätt används sällan i samband med en fasadtvätt på grund av risken för skada och vattenintrång, och för att det bara tvättar bort synlig påväxt. Men ibland kan det vara nödvändigt för att få bort den mest inbitna smutsen.

Softwash

Softwash är ett skonsammare och effektivare alternativ än högtryckstvätt. Det är en teknik för lågtryckstvätt som kombineras med en blandning av biologiskt nedbrytbara algbekämpningsmedel. Det rengör fasaden skonsamt utan att riskera att fasaden tar skada, minimerar risken för vattenintrång och rengör fasaden på djupet.

Fasadtvätt i Lerum – Pris, fasadtyper & andra tjänster

Pris på en fasadtvätt i Lerum beror på en rad olika faktorer inklusive bland annat storleken på fastigheten, mängden smuts och vad för material fasaden är tillverkad av.

Vi erbjuder fasadtvätt i Lerum för alla typer av fasader inklusive, men inte begränsat till glas, trä, plåt, betong, tegel och mursten, och puts, spritputs och reveterade. Har du solceller på fasaden så kan vi tvätta även dem!

I samband med en fasadtvätt erbjuder vi även fasadmålning. Fasadens uppgift är i slutänden inte bara att skydda fastigheten från väder och vind, utan också att ge byggnaden ett vackert yttre. En välvårdad fasad gör enorm skillnad för helhetsintrycket av en fastighet som ökar både det estetiska och det ekonomiska värdet.

Boka fasadtvätt i Lerum

Är det dags att ge fasaden ett lyft eller skall du sälja? Då hjälper vi er med den bästa servicen i Lerum. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med eller rådfråga så kan vi tillsammans ta fram de bästa alternativen för fasadtvätt i Lerum för din fastighet.

Har du några fler frågor om våra tvättmetoder, utrustning eller pris för vår fasadtvätt i Lerum? Välkommen att ringa oss eller ta kontakt med oss via kontaktformuläret för att boka professionell fasadtvätt i Lerum med omnejd.

Vad säger våra kunder?

Ett välvårdat tak utan alger gör stor skillnad på helhetsintrycket

Andra populära tjänster

Taktvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.

Takmålning

Med regelbunden takvård och rensning av hängrännor ökar du livslängden på taket.

Fasadtvätt

Vi har ett flertalet tvättalternativ för entrétvätt. Två populära alternativ är ultrarent vatten eller softwash.

Altantvätt

Vi arbetar med alla typer av underlag och önskar ni en behandlad altan, så har vi flera olika alternativ.