Boka hembesök

Fyll i formuläret så återkommer vi!

Vi ringer upp dig!

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig!

Kontakta oss

031-757 00 40

info@fixer.nu


Tak/Fasad

Janne Andreasson

070 - 830 69 34
janne@fixer.nu


VD

Magnus Hidetun

070 - 830 72 03
magnus@fixer.nu


Administration

Annelie Hidetun

070 - 935 86 00
ekonomi@fixer.nuKontaktformulär

Fasadmålning och fasadtvätt för dig i Lerum

Fasadmålning och fasadtvätt för dig i Lerum

Vill du ha hjälp med att måla din bostad eller fastighet? Eller är det bara dags för en tvätt? Vi på FIXER hjälper dig gärna med att fräscha upp din fasad. Vi har flera års erfarenhet och fullt utbildad personal i ställningsbygge, fallskydd och skylift. Vi har egna ställningar och kan tvätta från marken eller med skylift beroende på vilken typ av bostad/fastighet du har.

Fasadtvätt
Det första många tänker på vid fasadtvätt är högtryckstvätt men faktum är att vi sällan använder oss utav det för att det aldrig tar bort rötterna från påväxt och kan skada fasaden. Vi använder oftast oss utav ultraren vattenteknik men självklart beroende på fasad. Ultraren vattenteknik har många fördelar som gör att den är skonsam, ekonomisk och miljövänlig.

Vi hjälper er med följande fasader;

  • Glas
  • Trä
  • Plåt
  • Betong
  • Tegel och mursten
  • Puts, spritputs och reveterade

Fasadmålning
Fukt gör att färg löser upp sig eller eroderar vilket leder till att en ommålning tillslut krävs. Vi på FIXER förespråkar alltid vikten av att ta hand om din fastighet för att ge den de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

Vi hjälper dig gärna att måla din fasad eller ge din fastighet ett lyft genom en fasadtvätt.

Kontakta oss

Är det dags att ge fasaden ett lyft eller skall du sälja? Då hjälper vi er med den bästa servicen i Lerum. Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med eller rådfråga så kan vi tillsammans ta fram de bästa alternativen för just dig.

Kontakt

Om ni är intresserade eller har frågor kan ni kontakta oss, boka hembesök eller fylla i formuläret för att bli uppringd så hör vi av oss!